Skip to main content

Війна забрала героїв України, Вічна слава та пам’ять тобі Герою!: Степана Гула i Роман Дмитрів принесені в жертву

На Франківщині помер військовослужбовець ЗСУ Степана Гула 23 жовтня на Івано-Франківщині помер військовослужбовець ЗСУ із села Підлісся Степана Гула. Цю інформацію Суспільному підтвердив голова Загвіздянської громади Володимир Ружанський. За його словами, Степан […]

На Франківщині помер військовослужбовець ЗСУ Степана Гула

23 жовтня на Івано-Франківщині помер військовослужбовець ЗСУ із села Підлісся Степана Гула. Цю інформацію Суспільному підтвердив голова Загвіздянської громади Володимир Ружанський.

За його словами, Степан Гула з перших днів повномасштабного вторгнення РФ добровольцем пішов захищати Україну.

“В нього були важкі хронічні хвороби, а він поїхав воювати. Під час обстрілів боєць перенервував і недуга загострилася. Степана відпустили додому. Вчора він ще ходив до церкви, а увечері помер. Старший чоловік, сам зібрався і пішов воювати, хотів допомогти людям, дітям”, — розповідає Володимир Ружанський.

Чоловіку було 55 років. Церемонія прощання та похорон відбудеться 25 жовтня о 12:00.

На Харківщині загинув військовий з Львівщини Роман Дмитрів

На Харківщині загинув військовий з Львівщини Роман Дмитрів. До війни чоловік працював підземним електрослюсарем на шахті “Великомостівській”. Про це повідомили на Facebook ДП “Львіввугілля”.

Роман Дмитрів працював на шахті 2003-2021 роках.

“Уся шахтарська спільнота Прибужжя глибоко сумують з приводу смерті воїна, що багато років віддав роботі на вугільному підприємстві. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати! Схиляємо голови у молитві за упокій його душі”, — повідомили у ДП “Львіввугілля”.

Роман Дмитрів вважався зниклим безвісти з квітня. У жовтні стало відомо про його загибель на Харківщині. Про час та місце прощання з військовим наразі не повідомили.