Skip to main content

ЗСУ Україна витіснили росіян з чотирьох населених пунктів на Донбасі

Українські військові витіснили російських окупантів з населених пунктів між Сватовим та Кремінною: Кармазинівки, М’ясожарівки і Невського Луганської області та Новосадова на Донеччині. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 24 жовтня. […]

Українські військові витіснили російських окупантів з населених пунктів між Сватовим та Кремінною: Кармазинівки, М’ясожарівки і Невського Луганської області та Новосадова на Донеччині.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 24 жовтня.

Ці села розташовані на лінії між Сватовим і Кремінною.

Кармазинівка та М’ясожарівка — це під Сватовим, Коломийчинська громада Луганської області.

Село Невське — це Красноріченська громада Сватівського району. Це кордон Луганської та Донецької областей.

Село Новосадове — це Лиманська громада Донецької області, частину якої звільнили на початку жовтня. Новосадове приблизно в 25-ти кілометрах від тимчасово окупованої Кремінної.

Крім того, за добу ЗСУ відбили атаки поблизу шести населених пунктів: Спірне, Соледар, Бахмут, Андріївка, Мар’їнка та Первомайське.

“Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, покращити тактичне положення, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках”, — йдеться в повідомленні Генштабу.