Skip to main content

На жаль, Війна забрала одного українського героїв, Вічна пам’ять загиблому Герою! Антон Тимошук i Сліпко Артем Григорович принесені в жертву

На Харківщині у зоні бойових дій загинув солдат ЗСУ зі Старої Вижівки Антон Тимошук. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Старовижівської селищної ради. “Чорна хмара вкотре накрила сумом Старовижівську громаду…В зоні бойових дій, […]

На Харківщині у зоні бойових дій загинув солдат ЗСУ зі Старої Вижівки Антон Тимошук.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Старовижівської селищної ради.

“Чорна хмара вкотре накрила сумом Старовижівську громаду…В зоні бойових дій, в районі населеного пункту Куп’янськ на Харківщині загинув, житель смт Стара Вижівка, солдат Тимошук Антон Володимирович. Висловлюємо щирі співчуття родині полеглого воїна. Вічна пам’ять Герою!” – йдеться у повідомленні.


Під час виконання бойового завдання на Донеччині, загинув 27-річний військовослужбовець із Кобеляцької громади.

22 жовтня поблизу міста Бахмут Донецької області загинув солдат Сліпко Артем Григорович. Про це повідомив речник обласного центру комплектування та соціальної підтримки Роман Істомін.

Військовий родом із села Чкалове Кобеляцької громади.

Сліпко Артем Григорович народився 17 листопада 1994 року в с. Гарбузівка колишнього Кобеляцького району. Коли Артемові було чотири роки, мама з Артемом переїхали в село Миколаївка. У цьому селі Артем пішов до школи та закінчив 4 класи початкової школи, далі продовжив навчання у Ляшківській загальноосвітній школи сусіднього Царичанського району.

2008 року родина переїхали в село Чкалове. У 2010 році Артем закінчив Кобеляцьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 3. Активно брав участь у шкільних спортивних змаганнях.

З 2011 року по 2014 рік – учень ДПТНЗ “Професійний аграрний ліцей” м. Кобеляки, де отримав кваліфікацію слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування; тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва та водія автомобіля різних категорій.

З 2016 року по 2019 рік служив за контрактом у Збройних Силах України. Приймав участь в АТО. Учасник бойових дій. Про це повідомили у Кобеляцькій міській раді.

Після закінчення терміну служби повернувся до села і працював трактористом та водієм у ФГ “ЄММ”.

Призваний до лав Збройних Сил України 6 березня 2022 року третім відділом Полтавського РТЦК та СП. Службу проходив у військовій частині А 3488 “Айдар” на Сході країни.