Skip to main content

Під час захисту України загинули бійці з Дніпропетровщини: Денис Синенко, Олег Бандуренко, Олександр Ткачов та Віталій Яценко.

На фронті загинув 30-річний боєць Про загибель Дениса Синенка повідомили на Facebook-сторінці Чумаківської громади. Боєць народився у 1992 році та жив у селі Чумаки. Восени цього року Денис добровільно вступив до лав […]

На фронті загинув 30-річний боєць

Про загибель Дениса Синенка повідомили на Facebook-сторінці Чумаківської громади.

Боєць народився у 1992 році та жив у селі Чумаки. Восени цього року Денис добровільно вступив до лав ЗСУ. Служив у 93 окремій механізованій бригаді.

Загинув військовий 19 жовтня поблизу міста Соледар на Донеччині.

На війні загинув ветеран АТО

Також на фронті загинув боєць Олег Бандурченко, мовиться у Telegram-каналі Вільногірської міськради.

Військовослужбовець народився третього грудня 1959 року у Кам’янському. Після школи пішов вчитися на електрика до місцевого технікуму.

З 2014 року він служив у зоні АТО та ООС. За цей час, він пройшов шлях від солдата до штаб-сержанта, командира мінометної батареї однієї з місцевих військових частин.

За весь час служби в ЗСУ Олег Бандурченко відзначений державними нагородами: орденами “За мужність і відвагу”, “Сталевий Хрест Непереможних”, “За мужність” ІІІ ступеня, медаллю “За оборону рідної держави”, нагрудними знаками “Знак пошани” і “Гідність та честь”, почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу – Головнокомандувача ЗСУ “За взірцевість у військовій службі” ІІІ ступеня, відзнаками «За службу”, “Лицарський хрест родини Мазеп”, “За службу державі”, двома відзнаками командувача об’єднаних сил “Козацький хрест” ІІІ ступеня.

Під час початку повномасштабного вторгнення боєць був на Донеччині, потім був релокований на Луганщину, далі їхню частину перекинули на Херсонський напрямок.

Олег Бандурченко загинув 8 жовтня під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Давидів Брід Бериславського району Херсонщини. У нього залишилися мати сестра, дружина, діти, та онуки.

На Донеччині загинув воїн з Кам’янського району

На Донецькому напрямку загинув ще один воїн з Кам’янського району. Про це повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов у своєму Telegram-каналі.

Олександр Ткачов народився 14 листопада 1988 року в Кам’янському. Після закінчення університету, працював у вагонному депо.

Загинув військовий 22 жовтня на Донеччині. У нього залишилися дружина, донька, батьки, сестра.

Проведуть в останню путь Олександра Ткачова 26 жовтня у рідному місті.

Під час боїв за Україну загинув житель Павлограда

Також, захищаючи Україну, загинув житель Павлоградського району Віталій Яценко, сказано у повідомленні Павлоградської міськради в Telegram.

Народився воїн 3 березня 1976 року у Павлограді. Загинув 22 жовтня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Йому було 46 років.