Skip to main content

“І знову чорна звістка… Знову втрата…” Війна забрала героїв, які пожертвували собою за Україну

Медик з Хмельниччини Олексій Кривіцький загинув на війні У бою за Україну загинув Олексій Кривіцький. Чоловік родом з Кам’янця-Подільського. Олексій був бойовим медиком, він рятував поранених українських воїнів. Про це повідомив Кам’янець-Подільський […]

Медик з Хмельниччини Олексій Кривіцький загинув на війні

У бою за Україну загинув Олексій Кривіцький. Чоловік родом з Кам’янця-Подільського. Олексій був бойовим медиком, він рятував поранених українських воїнів.

Про це повідомив Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Посітко.

“І знову чорна звістка… Знову втрата… Олексію назавжди 31… Невимовний біль для сім’ї, рідних, всіх нас… Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Щодня пам’ятаємо Героїв, які боронили майбутнє України. Вічна пам’ять Герою…”, – написав Посітко.

27-річний стрілець Іван Оклей загинув від отриманих внаслідок артилерійського обстрілу РФ поранень.

Про це 25 жовтня повідомили у Слобожанській селищній раді.

“Оклей Іван Вікторович загинув 22.10.2022 року приблизно о 18 годині 10 хвилин від поранень несумісних із життям, отриманих поблизу населеного пункту Чернещина Ізюмського району Харківської області, внаслідок артилерійського обстрілу позицій підрозділу збройними силами Російської Федерації”, — йдеться у повідомленні.

Прощання із загиблим бійцем 27 жовтня об 11:00 годині біля Свято-Успенського храму в його рідному селі Черкаський Бишкин.