Skip to main content

“Тарас скоро буде вдома!” Дружина солдата Тараса Лавріва впізнала чоловіка за татуюванням, Він загинув за Україну

Дружина Тараса Лавріва, який загинув у квітні 2022 року в російсько-українській війні, опізнала тіло чоловіка. Бійця з Івано-Франківщини зможуть поховати на батьківщині, повідомила 18 жовтня на Facebook-сторінці Юлія Лаврів. “Знайшли тіло Тараса! […]

Дружина Тараса Лавріва, який загинув у квітні 2022 року в російсько-українській війні, опізнала тіло чоловіка. Бійця з Івано-Франківщини зможуть поховати на батьківщині, повідомила 18 жовтня на Facebook-сторінці Юлія Лаврів.

“Знайшли тіло Тараса! Тарас скоро буде вдома! Прошу не казати мені: “Може, то ще не він” чи “Тарас живий, я не вірю”. Це — боляче, я пів року намагаюся змиритися з думкою, що коханого більше немає і не буде, бо із самого початку знала правду. Я опізнала його на власні очі по татуюваннях, які сама ж робила”, — написала дружина полеглого бійця.

Тарас Лаврів очолював Долинську дитячу художню школу, що на Івано-Франківщині. Займався музикою, був гітаристом гурту “Залізний Хрест”. Чоловік заснував Школу бойового гопака імені Івана Богуна в Долині.

Колега Тараса Лавріва — Лариса Кордасевич — згадує його, як віддану своїй справі людину: “Працювали ми з Тарасом під одним дахом близько трьох років поспіль, розвиваючи кожен свої спортивні напрямки для розвитку дітей та молоді, а також дорослих. Багато зробив для Долини та України в цілому, бо прищеплював вихованцям дух патріотизму та любові до рідної землі”.

У Тараса Лавріва залишилися дружина та дві донечки.