Skip to main content

І знову громада втрачає Героїв… У боях за Україну загинули військові з Червоноградської та Сколівської громад.

У боротьбі з російськими окупантами загинув військовий з Червонограда, колишній колишній електрослюсар підземний шахти «Великомостівська» Роман Дмитрів. Йому було 37 років. Як повідомили у Червоноградській міській раді, з 17 квітня захисник вважався […]

У боротьбі з російськими окупантами загинув військовий з Червонограда, колишній колишній електрослюсар підземний шахти «Великомостівська» Роман Дмитрів. Йому було 37 років.

Як повідомили у Червоноградській міській раді, з 17 квітня захисник вважався безвісти зниклим, лише станом на 21 жовтня було встановлено його загибель на Харківщині.

Hа Харківщині загинув уродженець села Коростів Сколівської громади, військовий Роман Бажан. Воїну було 44 роки.

«З перших днів війни, проживаючи в Києві, він вступив до лав Територіальної оборони та віддано захищав столицю від російських нападників. Відтак, він став на захист держави у лавах ССО. Тривалий час служив на Харківщині, раз по раз виходячи з вогняного пекла фронту на передовій, долаючи непрості виклики військового часу», – повідомив голова Сколівської громади Микола Романишин.

У вівторок, 25 жовтня, орієнтовно близько 10:00 год на Сколівщині зустрічатимуть загиблого Героя Романа Бажана. Про час прощання повідомлять згодом.

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Віталій Волгуцький, повідомили у Червоноградській міській раді.

«І знову громада втрачає Героїв… Під час виконання бойового завдання загинув наш Захисник Волгуцький Віталій В‘ячеславович. Сумуємо і разом з рідними розділяємо біль непоправної втрати…», – йдеться у повідомленні.