Skip to main content

Ще один полтавський герой гине, захищаючи Україну: На війні поліг воїн Микола Левченко

Микола Левченко із Лубенського району загинув під час оборони України. Про це повідомили речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін та начальниця відділу інформаційної діяльності виконкому Хорольської міської ради Ірина Григораш. […]

Микола Левченко із Лубенського району загинув під час оборони України. Про це повідомили речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін та начальниця відділу інформаційної діяльності виконкому Хорольської міської ради Ірина Григораш.

Військовий загинув 24 жовтня. Сталося це внаслідок бою поблизу міста Бахмут на Донеччині. 32-річний боєць мав звання солдат, говорить Роман Істомін.

За словами начальниця відділу інформаційної діяльності виконкому Хорольської міської ради Ірини Григораш, чоловік був стрільцем-помічником гранатометника. Микола Левченко був мобілізований 8 березня цього року. Служив у добровольчій бригаді.

“Він служив у зоні АТО ще 2014 року. Його старший брат Роман пішов воювати, і для нього брат був і наставником, і як другий батько. Він пішов слідом за ним, вони постійно разом були. Коли почалася повномасштабна війна мобілізували брата старшого спочатку, а загиблий Микола сказав: “Я брата не залишу”, він пішов слідом за братом і служив у піхоті”, – каже Ірина Григораш.

Микола Левченко був родом із села Грушине Хорольської громади. У нього залишилися брат, невістка та племінники.

Коли та де прощатимуться із військовим нині невідомо, говорить Ірина Григораш. Нині тіло загиблого перебуває у Дніпрі.