Skip to main content

Ще одна сумна новина, чергова втрата з Дніпропетровщини: Троє бійців з Дніпропетровщини загинули на передовій

У боях за незалежність України загинули троє військовослужбовців з Дніпропетровщини: Андрій Лукянцев, Максим Коптев та Микола Середич. Про загибель 40-річного Андрія Лукянцева йдеться у повідомленні на сторінці Криворізької районної військової адміністрації у […]

У боях за незалежність України загинули троє військовослужбовців з Дніпропетровщини: Андрій Лукянцев, Максим Коптев та Микола Середич.

Про загибель 40-річного Андрія Лукянцева йдеться у повідомленні на сторінці Криворізької районної військової адміністрації у Facebook.

Він народився у селищі Просяна Покровського району Дніпропетровщини. Після закінчення школи навчався в криворізькому училищі, де здобув спеціальність машиніста-тракториста.

Був ветераном АТО. На початку повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ як доброволець. Андрій Лукянцев служив у зенітно-ракетному взводі стрілецького батальйону.

Загинув він 18 жовтня біля сіл Біла Криниця та Давидів Брід на Херсонщині.

На Донецькому напрямку загинув ще один 44-річний житель Криворіжжя – Максим Коптев. Про це повідомили на Facebook-сторінці Криворізької районної військадміністрації.

Народився боєць 1 лютого 1982 року у селищі Мусіївка Лозуватської громади. Після навчання переїхав до Кривого Рогу, де працював кранівником на заводі.

12 жовтня 2022 року він приєднався до лав Збройних сил України. Загинув Максим Коптев 17 жовтня під час боїв на Донеччині.

Також у боях поліг водій механізованого батальйону Микола Середич з Нікопольщини, написав на своїй Facebook-сторінці мер Покрова Олександр Шаповал.

Він загинув 22 жовтня на Донеччині, виконуючи бойове завдання. Йому було 32 роки