Skip to main content

Вічний спокій його душі. Вічна світла пам’ять Герою!… У Полтаві прощаються із воїнами, які загинули на Донеччині

В обласному центрі розпочали прощання із воїнами Олександром Семеновим та Олександром Дацьком, які загинули на війні з Росією. Церемонію відспівування почали о 10:00 у Свято-Успенському соборі. Рідні та побратим приносять до храму […]

В обласному центрі розпочали прощання із воїнами Олександром Семеновим та Олександром Дацьком, які загинули на війні з Росією.

Церемонію відспівування почали о 10:00 у Свято-Успенському соборі. Рідні та побратим приносять до храму живі квіти, а домовини воїнів накриті прапорами України.

Військові Олександр Дацько та Олександр Семенов загинули під час повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Про це Суспільному повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Солдат Олександр Дацько загинув 19 жовтня поблизу міста Соледар на Донеччині. Воїнові було 27 років. Він проживав у селі Кустолові Кущі Білицької громади на Полтавщині, повідомив речник.

Білицькій селищній раді, до села родина воїна переїхала з Харківщини після повномасштабного вторгнення Росії на територію України. В Олександра Дацька залишилися мати, вітчим та брат. Прощання із воїном відбудеться біля Свято-Успенського собору у Полтаві.

Поховають Олександра Дацька на Алеї Героїв у селищі Білики.

Олександр Семенов із Диканської громади загинув 22 жовтня. Це сталося поблизу села Терни Донецької області внаслідок стрілецького бою з ворогом.

Військовому було 54 роки. Олександр Семенов мав звання солдат. Проживав чоловік у Диканьці. У нього лишилася дружина, повідомив Істомін.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій їхнім душам!