Skip to main content

У Львові попрощаються з військовими Андрієм Цвігуном і Тарасом Тисовським

У Львові 3 листопада попрощаються з військовими Андрієм Цвігуном і Тарасом Тисовським. Вони загинули, боронячи Україну. Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемоній […]

У Львові 3 листопада попрощаються з військовими Андрієм Цвігуном і Тарасом Тисовським. Вони загинули, боронячи Україну. Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемоній прощання та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. О 11:00 розпочнеться Чин похорону Андрія Цвігун. Через пів години після цього буде міська церемонія прощання на площі Ринок.

О 15:00 відбудеться Чин похорону Тараса Тисовського, о 15:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Андрій Цвігун — львів’янин. Воїну було 46 років.

За фахом був слюсарем. Після завершення навчання вступив на службу до військової частини А0592. У мирний час працював у будівельній сфері, був майстром своєї справи.

Протягом 2016 року виконував бойові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції у складі Добровольчого батальйону “ОУН”.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив у лави 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

У Андрія Цвігуна залишилися дружина, 4-річна донька, мама та брат.

Тарас Тисовський — уродженець села Жупани Львівської області. Йому було 33 роки.

Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ. Згодом проходив строкову військову службу у місті Павлоград Дніпропетровської області.

У 2007-2011 роках перебував у лавах 45-го полку оперативного призначення імені Олександра Красіцького Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Протягом 2019-2020 років працював на приватному підприємстві.

Старший солдат. Із початком повномасштабного вторгнення захищав Батьківщину у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Тараса Тисовського залишилися дружина, син, мама, сестра та брат.